Круглий стіл «ЗНО та ВСТУП-2019» для випускників шкіл та коледжів

Shares

Шановні друзі! 5 лютого розпочалася реєстрація учасників для проходження ЗНО, яка триватиме до 25 березня 2019 року. Зовнішнє оцінювання проводиться з метою забезпечення прав осіб на рівний доступ до вищої освіти та оцінювання відповідності результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, державним вимогам. Це є вкрай важливим етапом для молоді, яка здобуває повну загальну середню освіту цьогоріч. Від цих результатів і буде залежати їх майбутнє, зокрема, вибір навчального закладу, майбутньої професії та спеціальності.

З метою донесення актуальної інформації про особливості зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році, Житомирський державний технологічний університет разом із Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти 2 березня 2019 року об 11-00 годині проводить тематичний Круглий стіл «ЗНО та ВСТУП-2019». Перед випускниками шкіл, ліцеїв, гімназій та коледжів виступить заступник директора Вінницького РЦОЯО Людмила Марцева.

Старшокласники зможуть отримати інформацію про новації та особливості Вступної кампанії-2019, на що слід звернути увагу під час подачі документів, як правильно вказати пріоритетність заяв та інші тонкощі, з якими допоможуть їм розібратися фахівці.

Також усі бажаючі зможуть відвідати тематичні майстер-класи та презентації, ознайомитися з різноманітними розробками викладачів та студентів, поринути у атмосферу студентського життя, ознайомитися за якими напрямами здійснюється підготовка спеціалістів у ЖДТУ.

Цільова аудиторія заходу: випускники шкіл та їх батьки, учителі.

З радістю запрошуємо завітати до нас на цей захід, впевнені що всі залишаться задоволені.

Реєстрація учасників за посиланням: reg.ztu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */