Звіт ректора Житомирського державного технологічного університету за 2018 рік

Shares

ЖДТУ – університет можливостей!

Завершуючи 2018 рік, Житомирський державний технологічний університет впевнено продовжує реалізовувати Стратегію розвитку 2022. Наш заклад вищої освіти технологічного профілю закріплює позиції лідера у північно-західному регіоні завдяки командній роботі, поєднанню багаторічних традицій, потужних наукових шкіл та центрів сучасних знань, досліджень і культури.

Важливими подіями для  подальшого розвитку стали візити до ЖДТУ віце-прем’єр-міністра України з питань євроінтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, голови Нацагенства України з питань держаної служби Костянтина Ващенка, заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайла Тітарчука. Розвиваючи міжнародну співпрацю колектив університету з великим інтересом очікував на приїзд Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу, Надзвичайного та Повноважного посла Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті

Виконуючи одне із головних завдань – підвищення якості підготовки фахівців, конкурентоздатних на світовому ринку праці, – університет в черговий раз підтвердив високий рівень управління якістю, отримавши Міжнародний сертифікат ISO 9001:2015.

У 2018 році ліцензовані нові спеціальності, розроблено і акредитовано освітні програми під потреби регіонального ринку праці. Під запит партнерів-роботодавців змінено підхід до формування контингенту здобувачів вищої освіти, а для найталановитішої молоді пропонуються стипендія ректора і стипендії роботодавців.

За для прозорості освітнього процесу впроваджено систему електронного екзаменування студентів, вільний вибір студентами дисциплін варіативного циклу, вдало поєднано кращі практики формальної, неформальної, інформальної освіти, реалізовано всі моделі дуальної освіти. Продовжується розвиток академічного бізнес-інкубатору, стартап екосистеми в регіоні, відкрито перший CreativePoliHUB та Світову Академію ЖДТУ.

Цей рік був щедрим на перемоги та досягнення, студентські кубки, грамоти та медалі! Другий рік поспіль ми проводимо наймасштабніший фестиваль науки та техніки SpaceTechFest на Житомирщині, яскраве студентське дійство ZSTU FEST.

З радістю презентую Звіт ректора за 2018 рік. Ми пишаємося нашим колективом, студентами, партнерами!

Інновації, партнерство, свобода, відповідальність, відкритість, готовність до змін – найвищі цінності ЖДТУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */