Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»

Shares

Житомирський державний технологічний університет запрошує!

Шановні колеги, шановні студенти!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 18.09.2018 р. № 1010 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» Житомирський державний технологічний університет призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» (далі – Конкурс).

Студентські наукові роботи, що подаються на Конкурс, повинні відповідати вимогам «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 р. за №605, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15.05.2017 р. за №620/30488. При порушенні цих вимог наукові роботи за рішенням галузевої конкурсної комісії знімаються з розгляду.

Просимо до 10 лютого 2019 року (термін відправки робіт встановлюється за поштовим штемпелем) надіслати студентські наукові роботи переможців І туру Конкурсу, що проводився у Вашому ВНЗ (кількістю не більше 3-х), за адресою: 10005, м. Житомир, вул. Чуднівська, 103, Житомирський державний технологічний університет, галузевій конкурсній комісії зі спеціалізації «Підприємництво». Про надсилання роботи на Конкурс просимо додатково повідомити та до зброшурованої роботи надати її електронну версію (у форматі .doc або .docx) за адресою: ke_zstu_konkurs@ukr.net.

За результатами рішення галузевої конкурсної комісії авторам відібраних наукових робіт будуть надіслані запрошення (у тому числі на їх електронну пошту) для участі у підсумковій науково-практичній конференції для наукової доповіді та захисту роботи.

Відповідно п.10 «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей» інформацію про дату проведення підсумкової науково-практичної конференції, списки запрошених для участі у конференції та їх наукові роботи, рецензії на всі наукові роботи, подані на Конкурс, а також рейтинговий список буде висвітлено на веб-сайті Житомирського державного технологічного університету в розділі «Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»: https://ztu.edu.ua. Учасників підсумкової науково-практичної конференції, відповідно до запрошень. Оргкомітет Конкурсу забезпечує бронюванням місць у готелі (гуртожитку) тільки за умов попереднього інформування про час і термін прибуття. Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок вищих навчальних закладів, в яких вони навчаються.

Контактні телефони:

Валінкевич Наталія Василівна – завідувач кафедри економіки та підприємництва, доктор економічних наук, доцент – заступник голови галузевої конкурсної комісії, т. (067) 812-32-34;

Виговський Володимир Георгійович – доцент кафедри економіки та підприємництва, кандидат економічних наук – секретар галузевої конкурсної комісії, т. (063) 852-39-63.

Згідно Листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» №22.1/10-369 від 05.02.2019, при проведенні ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році просимо дотримуватись Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 № 605, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15.05.2017 за №620/30488 та наказу Міністерства освіти і науки України від 18.09.2018 № 1010.

З метою поліпшення проведення Конкурсу повідомляємо студентів-учасників Конкурсу та наукових керівників, що свої відгуки, зауваження і пропозиції щодо проведення Конкурсу можна надсилати протягом березня-квітня 2019 року на електронну адресу: konkurs@email.ua.

 

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»!

З повагою, Оргкомітет конкурсу

4 коментарі до “Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»”

  1. Здравствуйте. В 2018-2019 уч. году будут вноситься изменения в состав членов жюри? С прошлого года информация не актуальная по некоторым членам. Спасибо.

  2. Добрый день, уважаемая Александра! Состав членов жюри утверждён без изменений. Ждём Ваши работы для участия в конкурсе! Спасибо.

  3. Доброго дня! Коли буде оприлюднено рішення галузевої конкурсної комісії, рецензії на всі наукові роботи, подані на Конкурс, а також рейтинговий список.
    Дякую!

    1. Доброго дня, шановна Надіє!
      Рішення галузевої конкурсної комісії, рецензії на наукові роботи, а також рейтинговий список буде оприлюднено на сайті ЖДТУ 27 березня 2019 р.
      Дякуємо Вам за увагу до Конкурсу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */