В ЖДТУ пройшов другий Фестиваль науки і техніки SpaceTechFest 2018

Shares

Друзі, ось і відшуміли локації цьогорічного Фестивалю науки і техніки «SpaceTechFest 2018». Хочемо щиро подякувати усім організаторам, партнерам та гостям фесту! Саме завдяки спільним зусиллям фестиваль знову вдався напрочуд яскравим та насиченим подіями, а відвідувачі отримали величезну кількість позитивних емоцій та вражень.

Спасибі за підтримку нашим партнерам: Музею космонавтики ім.С.П.Корольова та ГО «Асоціація музеїв космонавтики України», Житомирській обласній державній адміністрації та  Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, інноваційному партнеру фестивалю – компанії «Viseven», телекомунікаційному партнеру – компанії «Воля», екологічному партнеру – Житомирському картонному комбінату, інформаційному партнеру – Times.zt.

Ми вже працюємо над третім Фестивалем науки і техніки «SpaceTechFest 2019» і готуємо цікаві сюрпризи та нові локації! А поки що насолоджуємось чудовими фото наших гостей. І  не забувайте про конкурс на краще фото з фестивалю – розмістіть на своїй Fb-сторінці фото з хештегом #techfestztu і кращі фото обов’язково отримають призи від університету!

Дивіться більше фото з фесту ТУТ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */