Інструктори мережної академії Cisco Житомирського державного технологічного університету пройшли сертифікацію «CyberSecurity Operations»

Shares

Підвищення рівня професійної компетентності науково-педагогічних працівників, що забезпечують підготовку студентів за спеціальностями  121 «Інженерія програмного забезпечення», 123 «Комп’ютерна інженерія», 125 «Кібербезпека», неможливе без тісної співпраці з компаніями – розробниками апаратних і програмних рішень у галузі інформаційних технологій та кібербезпеки. Однією з провідних компаній, з якою тісно співпрацює Житомирський державний технологічний університет, є компанія Cisco. У межах співпраці на базі кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки більше 15 років функціонує локальна мережна академія Cisco. Більшість співробітників кафедри є активно діючими інструкторами академії. Сучасні навчальні курси, доступ до яких забезпечуються через академію, широко використовуються у навчальному процесі університету.

З 15 лютого 2018 року по 14 липня 2018 року інструктори мережної академії Cisco ЖДТУ завідувач кафедри  комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Єфіменко Андрій Анатолійович та асистенти кафедри Байлюк Єлизавета Максимівна та Покотило Олександра Андріївна одними з перших в Україні проходили підготовку з нового англомовного курсу «CCNA CyberSecurity Operations». Після проходження курсу всі інструктори успішно здали теоретичний і практичний фінальні екзамени, отримали сертифікати і можливість викладати даний курс.

Таким чином, студентів університету з 2018/2019 навчального року очікує повноцінний професійний цикл «Кібербезпека», що містить курси:

  • Introduction to CyberSecurity (Вступ до кібербезпеки).
  • CyberSecurity Essentials (Основи кібербезпеки).
  • CCNA CyberSecurity Operations (CCNA Кібероперації).

Вітаємо колег і університет ще з одним важливим кроком професійного розвитку і бажаємо подальшого професійного зростання.

Щиро дякуємо Яні Панферовій та Леоніду Цвіркуну (центр підготовки інструкторів Національного технічного університету «Дніпровська політехніка») за надану можливість підготовки, плідну співпрацю і гарний отриманий результат.

Автор

ФІКТ

Факультет інформаційно-комп'ютерних технологій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */