Garage Idea для соціального підприємництва

Shares

“Як вирішувати соціальні проблеми бізнес-методами”

Розриваєшся між улюбленою справою і роботою? Не уявляєш, як заробляти гроші, допомагаючи іншим? У тебе вже є бізнес – хочеш дати йому «людське обличчя»? Тобі шлях у соціальні підприємці. Роби перший крок – приходь на Garage Idea!

Коли?  вівторок 10 липня  2018 р., з 15.00 до 19.00.

Куди? Житомирський державний технологічний університет  (м. Житомир, вул. Чуднівська 103, конференц-зала).

Скільки коштує? Усі витрати покриває проект «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Тож для тебе участь, роздаткові матеріали і вода-чай-кава-печиво безкоштовні.

Кого ми запрошуємо?

  • соціальних стартаперів;
  • власників малого та середнього бізнесу, яким цікаво розвивати співробітників і клієнтів, позитивно впливати на екологію, культуру, спосіб життя громади;
  • представників громадських та благодійних організацій, які вирішують соціальні проблеми;
  • активістів, які хочуть змінювати місто не разовими акціями, а через бізнес із сенсом;
  • студентів, які думають про власну справу.

Як потрапити на Garage Idea?

Заповнюй АНКЕТУ до 5 липня включно. З-поміж надісланих заявок експертна комісія обере 50 найкращих. Упродовж 6-8 липня ти отримаєш запрошення, якщо твоя мотивація до участі в заході була переконливою.

Що робитимемо 4 години на Garage Idea?

  1. Розберемося, що ж таке соцпідприємництво, чим воно відрізняється від звичайного бізнесу, від громадського активізму і благодійності.
  2. Дізнаємося, які соціальні проблеми найбільше хвилюють житомирян і мешканців інших міст України.
  3. Поділимось ідеями соцпідприємств або придумаємо на місці.
  4. Попрацюємо за динамічною технологією «світове кафе»: пересуваємося від столика до столика, щоб свіжим оком оцінити ідеї інших команд і почути відгуки про свою.
  5. Здобудемо шанс потрапити на хакатон і бізнес-акселератор, а також отримати фінансову і менторську підтримку для свого соціального підприємства.

Якщо у вас виникли запитання, або вам необхідна додаткова інформація, пишіть, будь ласка, на пошту creativeztu@gmail.com або телефонуйте за номерoм +38 096 522 58 99.

Garage Ideas проходять у червні-липні 2018 року в 12 містах України в межах проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Організатори Garage Idea у  Житомирі: Український форум благодійників, Житомирський державний технологічний університет, ГО “Фонд “Професійний розвиток Харкова” та компанія Civitta.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */