Університет Думлупінар та ЖДТУ: співпраця триває!

Shares

30 квітня – 6 травня 2018 року проходить візит першого проректора ЖДТУ проф. Олійник О.В. та завідувача кафедри іноземних мов доц. Могельницької Л.Ф. до Університету Думлупінар (Туреччина ). У рамках реалізації міжнародної програми ЕРАЗМУС+ це черговий візит представників нашого університету, покликаний розширити напрями подальшої співпраці як в сфері освіти, так і науки. Університет Думлупінар продовжує вражати своїми розмірами та гостинністю. На сьогодні тут навчається більше 60 тис. студентів у 4 інститутах на 10 факультетах. Університет розмістився у мальовничому куточку Туреччини, займає 800 гектарів землі, поміж корпусами курсує автобус, на території функціонує школа та дитячий садочок, регіональне радіо та телебачення, будується найбільший конференц центр в регіоні.

2 травня відбулася офіційна зустріч з проректором проф. Kaan Erarslan та керівником міжнародного відділу проф. Oktay Sahbaz.
Пан проф. Kaan Erarslan вручив символічний ключ від університету.

Проректори університету обговорили напрями подальшої співпраці. Зокрема, розробка та реалізація програми подвійного диплома для гірничих спеціальностей, спільні наукові дослідження та академічні обміни для економічних спеціальностей, спільні наукові дослідження з проблем біомедінженерії, спеціальні програми для практики студентів за спеціальністю “Туризм”. Крім того, представники Університету Думлупінар виявили наміри щодо відкриття українсько-турецького центру.
Візит триває. Очікуємо на гарні новини в подальшому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */