Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

Shares

12 квітня 2018 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція для учасників конкурсу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

Метою проведення конференції було обрання переможців ІІ туру конкурсу, на який було подано 63 наукові роботи від 74 студентів з 33 закладів вищої освіти. За результатами диплом переможця отримав магістрант групи АКДМ-2 Ткачук Дмитро, який представив на конкурс наукову роботу з проблем молодіжної політики на тему: «Реалізація державної молодіжної політики на місцевому рівні (на прикладі міста Житомира)». За високий науково-педагогічний рівень та  професіоналізм у підготовці переможця конкурсу грамотою відзначено наукового керівника – завідувача кафедри економічної безпеки публічного управління та адміністрування, доктора економічних наук, професора Димитрія Олександровича Грицишена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */