Студенти та викладачі ЖДТУ взяли участь у найбільшій ІТ-конференції України – iForum 2018

Shares

25 квітня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі в м. Києві пройшла найбільша ІТ-конференція в Україні, в якій активну участь взяли представники Житомирського державного технологічного університету.

Команда YEP ZSTU разом з лабораторією робототехніки Mech.Lab представляли розробки, виконані студентами ЖДТУ. Серед високотехнологічних прототипів та розробок науковців на експозоні «Місто Майбутнього» 25 квітня було 2 пневмороботи та квадрокоптер. Резиденти інкубатору розповіли, як саме працюють пневмороботи: «Компресор стискає повітря, що, під управлінням комп’ютера, потрапляє в циліндри, і спричиняє рух окремих елементів робота». На перший погляд досить легко, проте, насправді, це дуже складна схема, що має вражаючий результат.

Цьогорічна конференція “iForum 2018” відбувалася за дев’ятьма основними напрямами (Інтернет-Бізнес, Стартапи, Реклама і Просування, Інтернет-Технології, Освітні технології майбутнього, Інновації, Блокчейн, Digital Fun, CRM) з тематичними виступами, які проходили одночасно в декількох залах. Найбільшу цікавість у часників викликали доповіді у секції “Інтернет-технології”, “Освітні технології майбутнього” та “Інновації”.

Формат iForum передбачає не тільки конференцію зі звичними доповідями, але і виставкову зону, де представлені сучасні досягнення у галузі ІТ, роботи, безпілотні літальні апарати, електрокари, віртуальна реальність, проводяться різноманітні активності, відбувається спілкування учасників тощо.

Автор

ФІКТ

Факультет інформаційно-комп'ютерних технологій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */