У ЖДТУ відбувся міський конкурс серед школярів “Ярмарок ідей у галузі високих технологій”

Shares

24 березня 2018 року у Житомирському державному технологічному університеті відбувся міський конкурс «Ярмарок ідей у галузі високих технологій» серед шкільних команд міста Житомира. Конкурс організований управлінням освіти Житомирської міської ради, ЖДТУ та ТОВ “ІСМ Україна”.

Школярі презентували власні проекти і прототипи на актуальну тематику, що пов’язана з роботами, відновлюваною енергетикою, дронами, інклюзивною освітою, корисними гаджетами, віртуальною реальністю та іншими смарт-технологіями. У конкурсі брали участь 12 команд від 7-ми загальноосвітніх навальних закладів м. Житомира, до складу яких входили учні 1-11 класів. Команди отримали досвід публічного виступу, захисту своїх проектів та пропозиції щодо удосконалення своїх розробок.

Переможцями та призерами стали:

  • команда від Житомирської ЗОШ №28 ім. І.Виговського з роботою “Portative Holographic Set (портативний голографічний сет)” (1 місце);
  • Шмідт Даніїл, учень 11-ого класу Житомирської ЗОШ І-ІІІ ст. №17 з роботою “Inclusion” (2 місце);
  • наймолодша команда від Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді з роботою “Аквапарк” (3 місце);
  • команда від ліцею №25 м. Житомира  (3 місце).

Вони отримали подарунки від ТОВ “ІСМ Україна”, а також грамоти від ЖДТУ.

Дякуємо учасникам за велику роботу, виконану при підготовці проектів, презентацій та прототипів розробок. Бажаємо подальших успіхів учням і їх наставникам!

 

Автор

ФІКТ

Факультет інформаційно-комп'ютерних технологій

Один коментар до “У ЖДТУ відбувся міський конкурс серед школярів “Ярмарок ідей у галузі високих технологій””

  1. Робот в сільському господарстві від ЗОШ 19 місце 4. Дякую за виправлену помилку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */