Нові компетенції з міжнародним визнанням або освіта впродовж життя!

Shares

«Нові компетенції з міжнародним визнанням або освіта впродовж життя!» — саме з таким девізом Житомирський державний технологічний університет працює вже декілька років.

7 березня 2018 року викладачі обліково- фінансового факультету отримали міжнародні сертифікати Інститут фінансових бухгалтерів Великобританії за модулем «Міжнародні стандарти фінансової звітності». Катерина Романчук, Лариса Сергієнко, Катерина Шиманська, Світлана Кучер, Тетяна Назаренко пройшли навчання в сертифікованому центрі «Бізнес Освітній Альянс», склали іспити та отримали кваліфікаційні сертифікати. Підтвердження від однієї з найстаріших міжнародних професійних бухгалтерських організації (яка в 2016 році святкувала сторіччя з дня створення), повного Члена Ради з міжнародних стандартів, старійшини в сфері бухгалтерського обліку, є свідченням високого професійного рівня викладачів, їх кваліфікованості як практиків.

Нагадаємо, що після складання усіх модулів організації, ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов та завідувач кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування Димитрій Грицишен у 2017 році отримали статус асоційованого членства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */