Візит викладачів Роттердамського університету прикладних наук до ЖДТУ

Shares

14 та 15 лютого у Житомирському державному технологічному університеті викладачами Роттердамського університету прикладних наук проведено серію лекцій та тренінгів для студентів ІТ-спеціальностей.

Професор Alexander von Schmid, доцент Boudewijn de Graaf та викладачі Angelique van Hulst і Monique Meijer-van Dijk зосередили увагу на цікавих та актуальних темах: “Управління проектами”, “Нова економіка” та “Міжкультурне співробітництво”, “Управління змінами”, “Особистісний розвиток” та ін.

Ці теми особливо важливі для студентів, які у майбутньому працюватимуть в ІТ-компаніях і виконуватимуть реальні проекти, спілкуватимуться із закордонними замовниками.

На тренінгах з практичної сторони розглянули складові успіху, важливість роботи у команді, наявність постійного зворотного зв’язку між всіма учасниками. Наводились приклади роботи великих компаній, таких як Google, Microsoft, Mcdonalds та інших.

Планується, що найближчим часом в рамках співпраці Житомирського державного технологічного університету та Роттердамського університету прикладних наук відбудеться візит студентів першого та другого курсів до Роттердаму з метою навчання та отримання практичних навичок роботи із реальними замовниками ІТ-проектів.

 

Автор

ФІКТ

Факультет інформаційно-комп'ютерних технологій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */