Відбувся III Всеукраїнський фестиваль «Студентська коляда»

Shares

«Справжнє Різдво у твоєму серці» – під таким гаслом 1 лютого 2018 року у стінах Київського кооперативного інституту бізнесу і права відбувся III Всеукраїнський фестиваль «Студентська коляда».

У фестивалі приймали участь студентські колективи кращих ВНЗ України і Білорусі….з  Київу, Львіва, Гомеля, Стрія, Житомира та інших. З привітання виступили також студенти з Польщі.

Метою заходу є відродження, збереження і розвиток української культури, утвердження духовних та національних цінностей, поширення духовно-культурних надбань нації, створення умов для підтримки і розвитку студентської творчості.

Житомирський державний технологічний університет на фестивалі «Студентська коляда» представляли учасники вокального ансамблю «Акорд» (керівник Голуб Л.М.): Березівська Марія (гр. УП-21), Глод Юлія (гр. МЕ-3), Гнип Михайло (гр. КІ-2), Любченко Денис (гр. ПІ-55), Шомко Віта (гр.ЕО-35). Вони презентували столичним глядачам музично-поетичну різдвяну композицію «Студентські колядки». Наші студенти вперше брали участь у такому фестивалі, але їх дебют був дуже успішним.

За високу майстерність виконання, відродження, збереження, і розвиток української культури, утвердження духовних та національних цінностей та поширення культурно-духовних надбань нації учасники ансамблю «Акорд» ЖДТУ отримали Диплом лауреатів та пам’ятні подарунки.

Вітаємо наших студентів і бажаємо їм подальших успіхів у творчості!!!

 

Завідувач ЦКСМ ЖДТУ                                                                Колядюк С.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */