Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті відвідав ЖДТУ

Shares

14 лютого 2018 року Житомирський державний технологічний університет відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті. У рамках візиту відбулась зустріч із керівництвом ЖДТУ та надзвичайно цікава лекція для студентів на тему «Індія і світ».

Під час бесіди зі студентами університету пан Посол розповів про Індію – країну, де виникла одна з найдавніших людських цивілізацій, країну, культура якої є однією з найстаріших і найрізноманітніших культур світу. Студенти дізнались про історичні та культурні особливості Індії, а також про високий рівень демократії та економічного розвитку у сучасності.
Студенти ЖДТУ виявили зацікавленість у можливих напрямках співпраці Індії та України в освітньому та науковому просторі. Пан Посол повідомив, що Україна є досить привабливою країною для індійських інвесторів та перспективною для торгівельних зв’язків.

Манодж Кумар Бхарті зазначив, що туристичні подорожі громадян Індії в Україну є дуже перспективним напрямком для української економіки.
Студенти були вражені продемонстрованими паном Послом методами математичних обчислень без використання калькулятора.

Окремо Манодж Кумар Бхарті поспілкувався з іноземними студентами ЖДТУ, що прибули із Бангладешу, та зауважив, що питання навчання студентів із Індії в ЖДТУ є актуальним та досить перспективними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */