Запобігання корупції в Україні та світі: ризики, інновації, шляхи удосконалення

Shares

10 лютого 2018 р. в Житомирському державному технологічному університеті за сприяння ректора Віктора Євдокимова відбудеться лекція-семінар «Запобігання корупції в Україні та світі: ризики, інновації, шляхи удосконалення» від ОКСАНИ ІГОРІВНИ ПАРХОМЕНКО-КУЦЕВІЛ радник члена Національного агентства з питань запобігання корупції, доктор наук з державного управління, професор кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування ЖДТУ, перший віце-президент Асамблеї докторів наук з державного управління України.
Державні службовці, депутатський корпус Житомирської обласної та міської ради, районних рад, посадовці з високим та підвищеним рівнем корупційних ризиків, викладачі та науковці, студенти зможуть з перший уст дізнатися про нові законодавчі ініціативи та зміни, інноваційні заходи щодо запобігання корупції, отримати вичерпні відповіді з питань запобігання корупції в Україні та реалізації Закону України «Про запобігання корупції».

Для можливості прийняти участь у заході, просимо пройти онлайн-реєстрацію за наступним посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkZtFsj9oTLOJSO2DLQ23O3kkJfE4gmItEmHl0ACdANUnNWg/viewform

Захід відбудеться в приміщенні Житомирського державного технологічного університету за адресою м. Житомир, вул. Чуднівська 103, аудиторія 316.
Дата та час: 10.02.2018., 12.00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */