Павло Шеремета провів лекцію в Житомирському державному технологічному університеті

Shares

«Україна – це справжній рай, щоб бути багатим, заробляючи онлайн гроші та сплачуючи 5% податку. Мрійте, дійте та реалізовуйте!»

Такі мотиваційні заклики лунали сьогодні  в Житомирському державному технологічному університеті від Павла Шеремети – засновника Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS), організатора майстерні стратегій “PRORYV”, досвідченого менеджера-економіста, який став гостем культурно-освітнього проекту «Мандрівний університет».

Також Павло Шеремета  розповів про  перспективи розвитку України, порівнюючи розвиток трьох країн: Китаю, Польщі та України, підкресливши, що для успішного ведення бізнесу потрібно дотримуватись трьох тез: безперервне навчання, щоденні зустрічі та наполеглива праця.

«Житомир – це місто можливостей, пишіть проекти, приходьте на розмову та покращуйте свої життя» – підсумував Павло Шеремета.

“Ви навчаєтесь в комфортному сучасному університеті, де створені умови для  особистого розвитку. Пам’ятайте, що  освіта – це однозначно правильний напрям як для розвитку країни, так і для розвитку кожного українця” – ця цитата стане гаслом для соціальних мереж студентів.

Автор

ФОФ

Факультет обліку і фінансів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */