У Посольстві Республіки Туреччина в Україні відбулася робоча зустріч з Послом

Shares

Під час робочої поїздки до Посольства Республіки Туреччина в Україні відбулася зустріч ректора університету Віктора Євдокимова з Надзвичайним та Повноважним послом Йонет Джан Тезель. Ректор університету розповів про існуючі міжнародні зв’язки Житомирського державного технологічного університету з університетами Туреччини, а саме: університетом “Думлупінар” м. Кютахья, університетом “Османгази” м. Ескішехір та університетом “Докуз ейлюль” м. Езмір в межах міжнародних проектів Erasmus. Також ректор подякував пану Послу за можливість проходження літньої практики студентами університету за спеціальністю «Туризм» на території Туреччини.

В межах зустрічі було досягнуто домовленості про можливість підписання меморандуму про співпрацю з Технічним університетом Стамбулу, а
також Надзвичайний та Повноважний Посол Йонет Джан Тезель схвалив рішення про відкриття на базі університету освітньо-культурного центру Республіки Туреччина з наданням можливостей вивчення турецької мови студентами університету.

Ректор університету висловив вдячність пану Послу за гостинність та теплий прийом і запросив відвідати Житомирський державний технологічний університет.

Висловлюємо вдячність за сприяння у зустрічі заступнику міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайлу Тітарчуку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */