Бізнес-інкубатор в ЖДТУ

Shares

Мережею академічних бізнес-інкубаторів YEP, що провадить свою активну діяльність з розвитку молодіжного та академічного підприємництва в Україні, розпочато проект зі створення HUB на базі ЖДТУ – пілотного бізнес-інкубатора в регіоні.

YEP – це інноваційна екосистема підтримки та розвитку молодіжного підприємництва в Україні, яка включає в себе мережу академічних бізнес-інкубаторів в українських університетах – YEP Incubators.

На даному етапі проекту оголошено конкурс для всіх студентів ЖДТУ щодо участі у локальних командах YEP – командах університетського інкубатору.

Проводиться набір і відбір в групу (буде відібрано 20÷30+ осіб) проактивних студентів для формування ефективних команд і їх навчання у межах проекту на базі нашого університету (навчання безкоштовне, як аудиторне, так й інтерактивне).

Набір проводиться YEP он-лайн, бажаючим:

  • спробувати себе у підприємництві;
  • реалізувати свою ідею;
  • навчитись розвивати і керувати бізнес-процесами;
  • втілити командою старт-ап, заручившись підтримкою менторів YEP

Варто подати заявки до 30.09.2017 р. за посиланням.

Крім того, 03.10.2017 р. ЖДТУ з промо-туром відвідає команда, під час якої у фойє університету буде проводитись презентація проекту, а пізніше, в одній з аудиторій – зустріч для всіх зареєстрованих учасників і бажаючих долучитись до розвитку бізнес-інкубатора в регіоні; під час якої для студентів ЖДТУ буде прочитано лекції, і поділяться знаннями відомі експерти з української стартап спільноти. Також під час заходу буде анонсовано запуск пілотного YEP інкубатору в ЖДТУ, що матиме на меті розвиток та підтримку студентських бізнес-ідей, стартапів та навчання їх сучасному підприємництву. Експерти з України, Ізраїлю, Польщі та Німеччини будуть ділитися досвідом та знаннями з резидентами спільноти YEP Incubators. Студенти будуть вчитися підприємницькому мисленню, вивчаючи різні підходи, отримуючи різні компетенції, розширюючи свої горизонти та тренеруючи свої соціальні навички.

Контактна особа бізнес-інкубатора від ЖДТУ – студентський ректор Максим Андрійчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */