Студентам Житомирського технологічного університету вручили дипломи випускників

Shares

Півтори тисячі випускників Житомирського державного технологічного університету 1 липня отримали дипломи за ОКР «Бакалавр» та ОКР «Спеціаліст», з яких 81 – дипломи з «відзнакою».

Святкові заходи з цієї нагоди розпочалися у дворі ЖДТУ, а далі продовжилися у навчальних аудиторіях.

Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих у зоні проведення АТО українських воїнів та  загиблого напередодні випускника факультету інженерної механіки – 41-річного співробітника СБУ Юрія Возного.

«Цього року для  Житомирського державного технологічного університету цей день і святковий, і сумний, адже 27 червня отримали сумну звістку про те, що загинув наш випускник  – полковник СБУ Юрій Возний.  На превеликий жаль,  він став ще одним героєм, який віддав своє життя заради нас і заради миру в країні, – звернувся ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов.   – Навіть погода сьогодні сумує разом з нами».

Традиційно вітання з нагоди випуску студенти технологічного університету отримували від ректора, проректорів, деканів і викладачів, керівника Центру розвитку професійної кар’єри,  студентського профкому та студентського ректорату, ін.

«Дорогі наші випускники, – звернувся ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов.  – Щороку університет відчиняє свої двері великій кількості студентів, які стають інженерами, конструкторами, технологами, програмістами, екологами, економістами, стають фахівцями у різних сферах і професіоналами своєї справи, працюючи на вітчизняних та закордонних підприємствах й компаніях. Крокуючи своїм життєвим шляхом, кожен з вас гордо нестиме звання випускника Житомирського державного технологічного університету. Пишаємося вами  усіма і бажаємо  зростання, нових здобутків та прихильної долі, здійснення усіх задумів та реалізації проектів.  Сердечно дякую батькам випускників за ваших дітей. Щиро дякую нашим прекрасним викладачам на науковцям за те, що ви передаєте свої знання і досвід  студентам з року в рік. Закінчився ще один навчальний рік, але вже розпочинається вступна кампанія. Ми з радістю очікуємо на абітурієнтів, які стануть для нас такими ж рідними. Життя продовжується і ми готові до нових зустрічей, знайомств і спільних перемог».

Керівник технологічного університету також нагадав, що протягом 2016-2017 н.р ЖДТУ покращив свої позиції у  рейтингах ВНЗ за різними показниками, студенти ставали переможцями Всеукраїнських олімпіад, конкурсів наукових робіт, творчих фестивалів,  мали можливість навчатися за кордоном, займалися в оновлених аудиторіях, лабораторіях, спортзалі.  У ЖДТУ  безкоштовно здобувають освіту учасники АТО, а студенти та викладачі університету проводять і долучаються до акцій на підтримку захисників та їх родин.

Дивитись більше фото.

За рік  у ЖДТУ змінили формат проведення деяких загальноуніверситетських заходів, а ще примножили традиції навчального закладу, який у червні відзначав своє 57-річчя.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */