Ректор ЖДТУ до жовтня виконуватиме обов’язки голови Ради ректорів ВНЗ області

Shares

Рада ректорів вищих навчальних закладів Житомирської області у жовтні обере нового голову, так як Петро Саух складає свої повноваження як ректор Житомирського державного університету ім. І. Франка, а отже і голови Ради.

Про це говорили  12 липня  на засіданні Ради за участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути.

«Головою Ради має бути один з трьох ректорів державних університетів. У жовтні Рада збереться вже повним складом і вирішить, хто займе це місце», – сказав Ярослав Лагута.

Також на засіданні вирішили, що ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов виконуватиме обов’язки голови Ради.

За інформацією Житомирського державного університету ім. І. Франка Петро Саух працюватиме у Національній академії педагогічних наук України на посаді академіка-секретаря Відділення вищої освіти.

Довідково. Рада є постійно діючим органом громадського самоуправління в системі вищої освіти регіону. Серед основних завдань Ради – вивчення та прогнозування потреб регіону у фахівцях певного рівня кваліфікації та профілю підготовки, а також визначення пріоритетних напрямків підготовки та спеціальностей, необхідних для динамічного соціально-економічного розвитку регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */