Студент ЖДТУ став переможцем турніру з жиму лежачи та станової тяги

Shares

Олександр Трондюк  навчається на 3 курсі гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету.  Вже сім років хлопець активно займається спортом і  має значні досягнення.

На турнірі з жиму лежачи та станової тяги, який проходив 3 червня у Луцьку, Трондюк завоював І місце  серед чоловіків у ваговій категорії до 75 кг, а також ІІІ місце в абсолютній першості. Спортсмен показав результат 275 кг.

Вже традиційно з черговою перемогою Олександра привітали у профкомі студентів ЖДТУ.

Голова профкому – Владсилав Савіцький, подякував тренажерному залу СК “Андеграунд”,  де студенту Житомирського державного технологічного університету надали можливість безкоштовно тренуватися задля підтримки форми і покращення результатів на змаганнях.

Нагадаємо, що наприкінці 2015 року тоді ще 19-річний студент  Житомирського державного технологічного університету Олександр Трондюк встановив рекорд України на змаганнях з пауерліфтингу, впоравшись із 210 кг та виконавши норматив «майстра спорту».

У серпні  2016 року у на змаганнях у Києві  виборов перше місце у тязі у ваговій категорії до 82,5 кг, подолавши штангу вагою в 250 кг. Таким чином, він  став абсолютним переможцем Кубку Столиці  UPC у тязі.

На Кубку України з пауерліфтингу в жовтні 2016 року  Олександр став абсолютним переможцем, показавши результат 271 кг.

У грудні  2016 року року  Трондюк встановив новий рекорд України серед юніорів (присідання, вагова категорія до 74 кг), впоравшись із вагою 210 кг.

У квітні 2017 року  на чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих його вправ Трондюк Олександр (група ЕО-34) змагався у тязі у ваговій категорії 82,5 кг та зайняв перше місце серед юніорів та у відкритому класі з результатом 265 кг (Pro дивізіон).

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */