На «Майстерні міста» ЖДТУ влаштував для відвідувачів квест і дискусію про ринок праці

Shares

Співробітники кафедри управління персоналом та економіки праці Житомирського державного технологічного університету  – Богоявленська Ю.В., Ткачук В.О., Корбут К.Є. разом із студентами спеціальності «Економіка» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці») 13 червня на майданчику  біля обласної  бібліотеки ім. О. Ольжича провели вуличний квест на ейчар-тематику з циклу «Хроніки хедхантера».

Захід меті познайомити молодь міста з основами управлінської праці та розкрити корисні компетенції для професійного ствердження на місцевому ринку праці.

Квест був передбачений проектом «Компетенції. Житомир-2030» в рамках «Майстерні міста Житомир».

Учасники, об’єднані в команди, мали пройти кілька ігрових локації, на яких їх очікувало виконання завдань: складання «Пазлу професійних можливостей»; вирішення HR-кросворду; командна гра на координацію дій; випробовування на мобільність і комунікабельність та ін.

До слова, локації обслуговували справжні експерти – студенти спеціальності «Економіка» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»), серед яких: Ходаковська М., Шнайдер О. (гр. УПМ–3), Вікарчук В. (гр. УП–19), Маташ Д. (гр. УП–20к).

Чудовий фотосупровід проходження локацій і переміщення між локаціями забезпечила Прозерова К. (гр. УП–19).

нші студенти спеціальності (Дончук-Донцов Д., Куліковський В., гр. УП–20) взяли участь у тестовому проходженні квесту.

Загалом у квесті взяли участь 4 команди по 2–4 учасника. Найкращий результат командного виступу (21 хв.) показали дівчата з команди «Медалістки-переможниці»  – Русник А., Тодоренко С. і Казнирчук А.

Також у «брейн-сторм зоні» відбувалася інтерактивна дискусія щодо стану та перспектив розвитку ринку праці м. Житомира, регіональних та національних тенденцій, в межах якої в.о. завідувача кафедри управління персоналом та економіки праці  ЖДТУ, керівник Центру розвитку професійної кар’єри університету Юлія Богоявленська презентувала основні компетенції, які будуть актуальні до 2030 року. Містяни мали можливість запропонувати топ-10 причин навчатись іпрацювати у місті. Зазначені напрацювання буде закладено в концепцію розвитку Житомира до 2030 року.

До дискусії долучатися також провідні роботодавці міста, представники управління праці та соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації, науковці ЖДТУ. Активну участь в обговореннях брали й студенти університету, серед яких варто відзначити Ніколотова Д. (гр. УП–19к).

Загалом, організатори урбаністичного фестивалю  «Майстерня міста» наголосили на високій вмотивованості соціальних партнерів у сфері надання і споживання освітніх послуг щодо спільного вирішення гострих проблем функціонування ринку праці в Житомирі.

Презентація Urban workshop ZT-2017.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

3 коментарі до “На «Майстерні міста» ЖДТУ влаштував для відвідувачів квест і дискусію про ринок праці”

  1. “серед яких варто відзначити Ніколотову Д.”
    Прошу відредагувати прізвище студента НіколотоВА Даниїла. Це хлопець, а не дівчина. Дуже дякую!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */