У ЖДТУ облаштували зону відпочинку під відкритим небом

Shares

Відтепер студенти Житомирського державного технологічного університету перерви між парами та дозвілля зможуть проводити на літньому майданчику, який облаштували у внутрішньому дворику навчального закладу.

«Створення цієї лаундж-зони є спільною ідеєю ректору, адміністрації, студентського самоврядування та студентської профспілки нашого університету. У нас на території є внутрішній дворик – паркова зона, де розміщений тенісний корт. Ми вирішили зробити там таку зону відпочинку для студентів на перервах, щоб вони могли вийти туди, поспілкуватись, випити кави. Власними силами ми облаштували її на теплий період. Надалі плануємо цю лаунж-зону розширювати», – зазначив ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов.

У новоствореній зоні відпочинку вже встановили столики із лавами та два намети. Невдовзі збираються обладнати ще один – шість метрів завдовжки. Затишну атмосферу доповнюватиме також і легка музика, що лунатиме там під час перерв. Крім того, у ЖДТУ планують домовитись із працівниками університетської кав’ярні, аби влітку ті продали каву відразу ж у лаундж-зоні.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */