ЖДТУ приймає фінальні змагання літньої Універсіади України з настільного тенісу

Shares

На базі Житомирського державного технологічного університету 24 квітня стартували   фінальні змагання ХІІІ літньої Універсіади України 2017 року з настільного тенісу, участь в якій беруть 89 студентів з 18 областей України.

На урочистий захід з нагоди відкриття змагань до ЖДТУ завітали представники Житомирської облдержадміністрації, спортивної спільноти регіону, керівники навчальних закладів,  тренери та учасники Універсіади, інші.

«Шановні гості, шановні спортсмени, я радий вітати вас у стінах нашого навчального закладу. Для університету це дійсно велика подія. Я дуже пишаюся, що команда наших спортсменів з настільного тенісу увійшла до Вищої ліги України, стала переможцем. Ми маємо за велику честь приймати спортсменів з усієї України, які представляють 18 областей. Раді бачити усіх в нашому університеті, бажаємо учасникам нових перемог!», — звернувся до присутніх Віктор Євдокимов, ректор ЖДТУ, доктор економічних наук, професор.

На відкритті змагань  були присутні  заступник голови  ОДА Ярослав Лагута  і начальник управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь.

«Бажаю, щоб саме наш університет запам’ятався вам цікавими подіями та здобутками. Нехай переможе найсильніший, нехай суддівство буде чесним і неупередженим, а кожен з вас здобуде особисту перемогу», – зазначив Ярослав Лагута, вітаючи учасників.

Нагадаємо, що змагання в ЖДТУ  проходитимуть з 24 по 28 квітня. Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Гусак Юрій Володимирович (Київська область).

Найкращі спортсмени представлятимуть свої вищі навчальні заклади на 29-ій літній всесвітній Універсіаді.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */