Участь у конкурсах наукових робіт студентів кафедри менеджменту організацій і адміністрування

Shares

Студенти Житомирського державного технологічного університету спеціальності 073 «Менеджмент» брали активну участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016-2017 н.р. за такими напрямами: «Менеджмент», «Маркетинг, управління персоналом та економіка праці», «Економіка та управління в сфері торгівлі», «Підприємництво».

За результатами участі студенти здобули такі нагороди: диплом ІІ ступеня за напрямом «Менеджмент» (Артерчук Вікторія, науковий керівник – к.е.н., доц. Жалінська І.В.); диплом ІІІ ступеня за напрямом «Менеджмент» (Контефт Вероніка, науковий керівник – к.е.н., доц. Жалінська І.В.); диплом ІІІ ступеня за напрямом «Маркетинг, управління персоналом та економіка праці» (Дардалевич Валентина, науковий керівник – к.е.н., доц. Пащенко О.П.); диплом ІІІ ступеня за напрямом «Економіка та управління в сфері торгівлі» (Кручиніна Олександра, науковий керівник – д.е.н., проф. Тарасюк Г.М.).

Науково-педагогічний колектив Житомирського державного технологічного університету отримав подяку за високу якість підготовки студентських наукових робіт та активну участь у проведенні ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент» у 2015-2017 рр. від Голови галузевої конкурсної комісії д.е.н., проф. Базилевича В.Д.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */