Проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання у ЖДТУ

Shares

У 2017 році, як і в попередні три роки, Житомирський державний технологічний університет є єдиним вищим навчальним закладом м. Житомира, який залучений до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти.

Тому 1 квітня 2017 року у ЖДТУ (пункт пробного тестування № 52) було проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, а 8 квітня 2016 року – з математики і фізики.

Пробні зовнішні незалежні оцінювання пройшли в умовах максимально наближених до реальних вступних тестувань ЗНО-2017. Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання мали реальну можливість ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця, з розрахунком часу виконання тестової роботи і т.д.

Після закінчення тестових робіт усім учасникам пробного ЗНО видавалися інформаційні бюлетені. Результати пробного тестування визначатимуться за допомогою спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО», який буде розміщено на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (з української мови і літератури – з 01.04.2017, з інших предметів – з 08.04.2017). Для визначення результатів учасникам пробного ЗНО необхідно ввести відповіді (використовуючи власний бланк відповідей тієї чи іншої сертифікаційної роботи пробного ЗНО) до вище зазначеного сервісу. Оголошення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання: 08.04.2017 з української мови і літератури; 14.04.2017 з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Житомирський державний технологічний університет бажає учасникам пробного тестування успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання у травні-червні 2017 року і радий буде бачити усіх у своїх аудиторіях у якості студентів ЖДТУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */