Студент ЖДТУ здобув «золото» Кубку Поділля з пауерліфтингу

Shares

Протягом 3-4 березня у м. Шепетівка проходив Кубок Поділля з пауерліфтингу, на якому успішно виступив студент Житомирського державного технологічного університету Олександр Трондюк.

Зокрема, у ваговій категорії до 75 кг він зайняв  І місце серед юніорів та чоловіків у тязі. Загалом у  змаганнях взяло участь 180 спортсменів.

Нагадаємо, що Олександр Трондюк  навчається на 3 курсі гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету, активно займається спортом і вже має значні досягнення.

Наприкінці серпня 2016 року на змаганнях у Києві Трондюк був у числі кращих. Там проходив відкритий Кубок Столиці з жиму лежачи, тяги та екстремального жиму.

Також Олександр  виборов перше місце у тязі у ваговій категорії до 82,5 кг, подолавши штангу вагою в 250 кг. Таким чином, він  став абсолютним переможцем Кубку Столиці  UPC у тязі.

Наприкінці 2015 року   студент  Житомирського державного технологічного університету Олександр Трондюк встановив рекорд України на змаганнях з пауерліфтингу, впоравшись із 210 кг та виконавши норматив «майстра спорту».

У грудні 2016 року  в Москві проходив Чемпіонат світу GPA / IPO з пауерліфтингу та окремих його дисциплін. Студент Житомирського державного технологічного уінверситету Олександр Трондюк ( група ЕО-34) став чемпіоном світу серед юніорів та чоловіків у тязі (вагова категорія до 75 кг), подолавши штангу вагою 272,5 кг.

Прес-служба Житомирського  державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */