Стажування в Познанському економічному університеті

Shares

Старший викладач кафедри міжнародної економіки ЖДТУ, к.е.н. Валентина Ксендзук проходить 9-місячне стажування в Познанському економічному університеті (Польща) в рамках участі в стипендіальній програмі ім. Лейна Кіркланда.

В рамках програми В. Ксендзук займається науковим дослідженням за темою «Управління валютними ризиками в зовнішній торгівлі» на базі факультету управління, Познанського економічного університету під керівництвом д.е.н., проф. Мажени Ремлейн. Програмою стажування передбачено відвідання занять для студентів з дисциплін спеціальностей «Облік та фінанси», «Міжнародні економічні відносини», а також участь в конференціях, семінарах на базі приймаючого ВНЗ.

Протягом перебування в Польщі В. Ксендзук брала активну участь в науково-інтеграційних з’їздах учасників програми ім. Кіркланда, що проходили у Вроцлаві та Варшаві.

В рамках інтеграційних з’їздів було передбачено відвідання державних установ (Сейм Республіки Польща, Національний Банк, Міністерство Закордонних Справ, Маршалковське Управління Малопольського Воєводства, Маршалковське Управління Нижньосілезького Воєводства), навчальних закладів (Ягеллонський Університет м. Краков, Вроцлавський та Варшавський університети) та різних громадських організацій.

З метою вивчення міжнародного досвіду в сфері підтримки розвитку бізнесу на міжнародному ринку товарів і послуг, а також здійснення операцій зовнішньої торгівлі В. Ксендзук пройшла стажування в Польській Економічній Палаті Імпортерів, Експортерів і Кооперації та у відділі експорту на підприємстві ТОВ «УТАЛ».

 

Колектив кафедри міжнародної економіки
бажає цікавого та успішного стажування!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */