Сертифікат IFA одержали викладачі університету

Shares

Девіз “Освіта протягом життя” в дії. Ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов та завідувач кафедри економічної безпеки, публічного управління та адміністрування Димитрій Грицишен одержали підсумковий сертифікат Інститут фінансових бухгалтерів Великобританії (Institute of Financial Accountants ‑ IFA) ‑ Diploma in Financial Accountancy та також отримали статус DipIFA.

IFA є однією з найстаріших бухгалтерських професійних організацій, що має міжнародний статус та широке визнання, є повним членом IFAC. Більше 100 років IFA підтверджує кваліфікацію бухгалтерів та фінансистів в світі, а її дипломи є визнанням власників міжнародною бухгалтерською спільнотою. В інституті навчаються студенти більш ніж з 80 країн. Програми IFA відповідають стандартам Ofqual (британська служба контролю якості кваліфікації, іспитів та тестування студентів).

Отриманню зазначених сертифікатів передували два роки наполегливої праці: тренінги з викладачами Бізнес-освітнього альянсу та іспити за 5-ма модулями – міжнародні стандарти фінансової звітності; внутрішній аудит; управління фінансами фірми (фінансовий менеджмент); стратегічний аналіз та етика.

Вітаємо колег з міжнародним визнанням та бажаємо подальших успіхів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */