Фокуси, конкурси, квести і танці: у ЖДТУ відзначали 22-річчя факультету економіки та менеджменту

Shares

Вже традиційно у березні свій День народження відзначав факультет економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету.

Урочистому концерту передували  різні конкурси, квести,  програма фокусів, тощо, які проводилися протягом святкового дня.

Привітати факультет із 22-річчям зібралися нинішні студенти і випускники попередніх років, викладачі та співробітники ЖДТУ, друзі та партнери ФЕМу.

Процвітання факультету-імениннику, достойних та креативних студентів, сил і натхнення на втілення усіх задумів і реалізації наукового потенціалу, присутнім  бажали перший проректор ЖДТУ Оксана Олійник, декан факультету економіки та менеджменту Олена Денисюк.

Під час концерту продемонстрували фільм про студентське життя на ФЕМі, нагородили кращих – переможців різноманітних конкурсів, а ще свою авторську пісню виконали Вероніка Гнітецька та Надія Максимчук.

Позитивом і ритмом заряджали команда КВНщиків та  ансамбль «Енергія», також виступали на святі солісти  «Гармонії», а  Євген Кравчук  заспівав ліричну композицію.

Реп від Yaco, світлодіодне шоу від Дмитра Дончука-Донцова, дебютний виступ   Валерії Ковальчук,  танцювальний батл «ФЕМ»  і ансамбль «Акорд»  також створювали святкову атмосферу на концерті з нагоди 22-річчя факультету економіки та менеджменту ЖДТУ.   Ведучі заходу – Іван Новосьолов та Дар’яна Кучер.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */