Координаційна нарада в рамках реалізації проекту Еразмус+/мобільність

Shares

В період з 16 по 18 січня 2017 року в Житомирському державному технологічному університеті в рамках реалізації спільного проекту Еразмус+/мобільність пройшла координаційна нарада делегації Університету «Думплупінар» м. Кютахья (Туреччина), Факультету гірництва та керівництва Гірничо-екологічного факультету ЖДТУ.

Під час зустрічі сторони обговорили організаційні аспекти реалізації проекту, дати проведення майбутніх заходів, порядок відбору претендентів з числа студентів, аспірантів і викладачів для участі в навчанні, викладанні/стажуванні відповідно в обох університетах.

На весні 2017 р. очікується здійснити перші взаємні візити викладачів. Також двоє представників ЖДТУ з числа студентів та/або аспірантів матимуть можливість впродовж чотирьох місяців пройти навчання на базі турецького університету. В свою чергу на осінній семестр 2017 р. на навчання до ЖДТУ прибуде аспірант із партнерського ВНЗ.

Співпраця між ЖДТУ та Університетом «Думплупінар» триває понад 2 роки, від часу підписання договору про співпрацю. В 2015/2016 н.р. університетами було подано спільну проектну заявку в рамках програми академічної мобільності Еразмус+, яка отримала фінансування у розмірі 15000 євро. Реалізація даного проекту здійснюватиметься впродовж наступного року.

Детальна інформація щодо умов відбору на участь в мобільності в рамках зазначеного вище проекту буде опубліковано на сайті ЖДТУ, в розділі відділу міжнародних зв’язків, а також на наших сторінках в соцмережах.

 

Адміністрація гірничо-екологічного факультету
Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */