Житомирський державний технологічний університет – «Найблагодійніший навчальний заклад»

Shares

У Житомирі 9 грудня відбувся вже традиційний Великий Бал Благодійників. Його основна мета – подякувати усім благодійникам за те, що вони кожен день творять добрі справи, а також нагородити  їх.

У рамках у рамках  заходу провели церемонію нагородження кращих благодійників та відомих особистостей, які підтримують та особисто провадять доброчинну діяльність.
Зокрема, були вручені Ордени святого Миколая Чудотворця, медалі “За жертовність та любов до України”, медалі “За Благодійність”, відзнаки “За заслуги перед громадою”.

Крім цього, клуб благодійників “Ангели добрих справ”  оприлюднив результати  конкурсу “Імперія милосердя” і нагородив дипломами навчальні заклади, підприємства, ЗМІ та організації у чотирьох номінаціях.

Житомирський державний технологічний університету став переможцем у номінації «Найблагодійніший навчальний заклад». Диплом отримували ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов та  голова профспілки студентів і аспірантів ЖДТУ Владислав Савіцький.

«Дуже приємно   отримувати  відзнаку як найблагодійніший навчальний заклад, але ми робимо добрі справи не заради нагород. Дякую усім студентам, викладачам, волонтерам університету за  доброчинність та милосердя.  Цей диплом додає наснаги для усіх нас. Вітаю університет», – відзначив ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов.

Нагадаємо, що у ЖДТУ функціонує потужний волонтерський рух, який протягом останніх років активізувався навколо підтримки воїнів АТО.

Зокрема,  у технологічному університету збирали воду для десантників 95 бригади, проводили ярмарки, флешмоби, акції –  «Час для добра» та «Поділись теплом з героєм», благодійний спортивний марафон, допомагали збирати до школи дітей учасників АТО, відвідували поранених бійців у госпіталі, передавали кошти на ліки для воїнів, тощо. Під час вступної кампанії-2016 студентами ЖДТУ виявили бажання стати близько сотні учасників АТО. Усі вони навчаються безкоштовно.

Крім цього, кожен факультет опікується інтернатами і дитбудинками, які розташовуються на території області – відвідують їх вихованців, проводять культурні заходи, передають подарунки, тощо.

Також органи студентскього самоврядування ЖДТУ організовували ряд концертів, під час яких у різних навчальних закладах міста збирали кошти на лікування хворої школярки.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */