Викладачам ЖДТУ вручили подяки і грамоти від Житомирської облради

Shares

У Житомирському державному технологічному університеті 23 грудня відбулося засідання конференції трудового колективу та засідання Вченої ради університету.

На заході була присутня депутат Житомирської обласної ради, голова  постійної комісії   з гуманітарних питань Олена Галагуза, яка вручила почесні відзнаки викладачам  ЖДТУ.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у науково-дослідну діяльність, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та з нагоди Всесвітнього дня науки грамотою Житомирської обласної ради нагороджено Олійник Оксану Вікторівну – доктора економічних наук, професора, першого проректора ЖДТУ.

Подяками голови Житомирської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у науково-дослідну діяльність та з нагоди Всесвітнього дня науки нагороджено:

  • Назаренко Тетяну Петрівну – кандидата економічних наук, доцента кафедри обліку і аудиту ЖДТУ;
  • Подчашинського Юрія Олександровича – доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри комп’ютеризованих систем управління та автоматики ЖДТУ;
  • Кірейцеву Ганну Вікторівну – кандидата економічних наук, доцента кафедри екології ЖДТУ.

Також подякою голови Житомирської обласної ради за багаторічну творчу працю, високий професіоналізм та з нагоди 20-річчя з дня створення танцювального ансамблю «Гармонія» ЖДТУ нагороджено керівника цього прославленого колективу Хомчук Наталію Михайлівну.

«Житомирський державний університет є флагманом української науки, освіти, центром формування всебічно розвинених особистостей, які прославляють наш край у різних сферах в Україні та за кордоном, – зауважила у своєму виступі депутат обласної ради Олена Галагуза. – Рік, що минає, якісно змінив  державний технологічний університет. Ректор Віктор Євдокимов зі своєю командою, за підтримки держави, однодумців від обласної, міської влади та соціально відповідальних підприємців плекає в університеті унікальні традиції минулих років у поєднанні з кращими тенденціями сучасності. ЖДТУ – той вищий навчальний заклад, в якому навчатися престижно і надзвичайно приємно. Від імені Житомирської обласної ради дякую Віктору Валерійовичу, всім викладачам та співробітникам університету, а також активним, небайдужим студентам за сумлінну щоденну працю у справі підготовки професіоналів, виховання справжніх патріотів та формування позитивного реноме Житомирщини».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */