Студенти ЖДТУ відвідали бізнес-форум «Україна – країна підприємців»

Shares

У Житомирі  13 грудня пройшов перший регіональний бізнес-форум «Україна – країна підприємців».

Захід зібрав близько 200 підприємців з усієї області, представників влади, банків, організацій.

Були серед учасників і студенти та викладачі Житомирського державного технологічного університету: представники Центру розвитку професійної кар`єри, який нещодавно відкрився у ЖДТУ, а також  студенти спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Управління персоналом та економіка праці», ін.

Директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв ознайомив учасників з платформою КУБ «Країна успішного бізнесу», завдяки якій планують відновити економіку країни шляхом розвитку малого бізнесу та підприємництва і створити за 2 роки 1 000 000 нових робочих місць.

Учасники форуму мали можливість подискутувати про перспективи розвитку бізнесу в Україні, ознайомитися з прикладами успішності підприємців та отримати корисні лайфхаки для бізнесу.

Загалом програма заходу передбачала виступи представників міської влади, представників УСПП (Українського союзу промисловців і підприємців), а ще дискусії на тему “Перспективи розвитку малого бізнесу в Україні” та   “Бізнес в Україні: шлях до успіху”.

Успішні підприємці налаштовані на плідну співпрацю зі студентами Житомирського державного технологічного університету  і готові ділитися   досвідом ведення власного бізнесу та розвитку підприємницьких ініціатив.
Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */