Студенти ЖДТУ на ярмарку зібрали 1650 грн на подарунки вихованцям інтернату

Shares

Великий вибір тістечок, печива, тортів та інших солодощів, а також напої пропонують своїм покупцям студенти  факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету.

Вже традиційний благодійний ярмарок вони влаштували 14 грудня, аби зібрати кошти на подарунки до новорічних свят для вихованців інтернату, яким опікується факультет

“Подібні  заходи  намагаємося  проводити двічі на рік, адже таке свято потрібне й університету. Тут ми продаємо солодощі, ділимося своїм теплом, настроєм та робимо благодійну справу. Напередодні новорічних свят студенти нашого факультету будуть відвідувати Тетерівський дитячий будинок-інтернат, де живуть хворі дітки. Тому нам потрібно закупити подарунки, щоб порадувати малечу та зробити їм приємне, адже діти – наше все, – розповів організатор акції, студентський декан ФЕМу ЖДТУ Святослав Васильчук.  – Оскільки ми постійно проводимо  ярмарки в холі на першому поверсі, студенти та викладачі відразу дізнаються про це. Навіть перехожі звертають увагу та підходять, купують. проблем з продажем не виникає. Зазвичай студенти власноруч готують випічку, різні смаколики  і приносять їх на ярмарок».

Загалом на ярмарку студентів факультету економіки та менеджменту вдалося зібрати 1650 гривень.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому такий ярмарок проводили й студенти гірничо-екологічного факультету ЖДТУ, а сам технологічний університет здобув перемогу в номінації «Найблагодійніший навчальний заклад».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */