Ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов відвідав Українсько-польський бізнес-форум

Shares

Понад 100 представників із Житомирщини та Республіки Польща взяли участь в Українсько-польському бізнес-форумі, що відбувся 14 жовтня на території ТОВ «Кромберг енд Шуберт Житомир».

Більшість із учасників – представники бізнес-кіл, інвестори, які успішно розвивають бізнес у Житомирській області, а також представники влади – т.в.о голови Житомирської ОДА Ігор Гундич та міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Інвестиційний потенціал Житомирщини із конкретними успішними прикладами роботи підприємств з іноземним капіталом презентував учасникам форуму директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило.

Генеральний директор ТОВ «Кромберг енд Шуберт Житомир» Олександр Шаварський підтвердив, що на Житомирщині підприємство успішно розвивається, виготовляючи продукцію для відомих автомобільних брендів близько року. Нині на підприємстві працює понад 1800 осіб. Саме на підготовці фахових кадрів і акцентує  Шаварський, розповідаючи про основні стратегії його розвитку.

«Коли ми проводимо будь-які бізнес-форуми важливо людей переконати, що справді в Україну варто інвестувати. Наразі ми інвестували в цей завод уже 20 млн євро. Власне інвестиції – то справа для нас другорядна. Значно важливішим для нас є те, що це підприємство за рік  змогло набрати, вивчити та інтегрувати виробництво майже 2 тисячі людей при середній заробітній платі 8-9 тис. грн», – пояснив Шаварський.

Захід також відвідав ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов.

«Підприємство «KROMBERG&SCHUBERT»  –  вдалий приклад реалізації інвестиційного проекту в  Житомирі. Приємно, що  керівництво, в особі Олександра Шаварського,  як одну зі складових успіху підприємства, відзначає високу якість підготовки кадрів у Житомирському державному технологічному університеті.  Я щиро  вдячний йому за  таку оцінку діяльності нашого навчального  закладу,  викладачам і співробітникам ЖДТУ – за професіоналізм, а студентам і випускникам – за проявлені на практиці здобуті в технологічному університеті знання та навики» .

Під час форуму учасники ознайомилися із презентаційними матеріалами, що демонструють інвестиційні можливості районів Житомирщини, а також пройшли екскурсію на виробництві підприємства.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */