Науковий семінар на тему “Безпровідна мережа для контролю якості відкритого повітря”

Shares

03 жовтня 2016 року на базі Житомирського державного технологічного університету було проведено науковий семінар на тему “Безпровідна мережа для контролю якості відкритого повітря”.

Серед присутніх були студенти, викладачі та молоді науковці Житомирського державного технологічного університету.

Семінар розпочався із доповіді доцента кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Б.Б. Самотокіна Коваля А.В. про результати його роботи над проектом “Безпровідна мережа для контролю якості відкритого повітря” в Університеті країни Басків. Зокрема, були висвітлені питання щодо проведення вимірів за допомогою мікро безпілотного літального апарату та використання Robot Operating System у науково-дослідній роботі. У кінці доповіді Коваль А.В. продемонстрував відео з проведення експериментальних досліджень.

Доповідь викликала значний інтерес серед присутніх та спричинила дискусію щодо перспектив розробки аналогічних пристроїв в Україні, а саме у Житомирському державному технологічному університеті на базі кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Б.Б. Самотокіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */