На семінарі в ЖДТУ студенти обговорювали актуальні питання економіки країни

Shares

Кафедра економіки підприємства, студенти магістерської підготовки спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Економіка підприємства» підготовили та провели у Житомирському державному технологічному університеті науково-практичний семінар «Україно моя, дивний світ – економіка!».

Мета заходу – розвиток творчого та наукового потенціалу студентів, створення умов для обміну досвідом та можливостей самореалізації молодого покоління.

У своїх презентаціях доповідачі продемонстрували самостійність мислення, кругозір, послідовність викладення матеріалу, переконливість аргументації, грамотність, виразність, емоційність, оригінальний підхід до розкриття різнобічних тем.

Жваві дискусії учасників розгорталися навколо актуальних питань економіки підприємств та підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.

Студенти магістерської підготовки намагались спрямувати студентів молодших курсів кафедри економіки підприємства ЖДТУ на активізацію творчого та розумового потенціалу, пов’язаного з вивченням економічних дисциплін; розвивати комунікабельність студентів та їх вміння дискутувати; стимулювати до поглиблення знань шляхом інтелектуального характеру; виховувати манери ділового спілкування, швидкого реагування відповідно до ситуацій.
Прес-служба Житомирського  державного технологічного  університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */