Житомирський державний технологічний університет отримав подяки за підтримку героїв АТО

Shares

Протягом року в Житомирському державному технологічному університеті і студенти, і викладачі приєднувалися до різноманітних акцій на підтримку військовослужбовців, що перебувають на передовій чи проходять лікування після ориманих травм та поранень у госпіталі.

Зокрема, студентка факультету економіки та менеджменту Віталія Нетребін організувала  флешмоб «Час для добра» і благодійний ярмарок «Передай тепло герою», під час яких у ЖДТУ збирали речі, засоби гігієни і солодощі для бійців, а також продавали випічку, щоб зібрати кошти на ліки.

Профспілка студентів та аспірантів ЖДТУ влаштовував благодійний марафон, участь в якому взяли студенти, викладачі, декани, проректори і навіть ректор Віктор Євдокимов. Виручені від цього гроші також пішли на медикаменти захисникам.

Усе зібране студенти передавали  волонтерам госпіталю у Житомирі, а також відвідували поранених військових особисто. Такі візити відбуваються вже протягом двох років.

Днями від Всеукраїнської волонтерської ініціативи «Герої АТО» Віталії Нетребін, голові профспілки Владиславу Савіцькому, студентському ректорату та студентам і викладачам усіх факультетів було вручено подяки за постійну підтримку українських військовослужбовців, за допомогу і небайдужість.

Прес-служба Житомирського  державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */