ЖДТУ налагоджує співпрацю із компанією Danico Ltd.

Shares

Ректор  Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов, а також представники адміністрації навчального закладу і факультету інженерної механіки відвідали   компанію Danico Ltd. у Черняхові.

Мета візиту  – знайомство  із проектами, над якими працює підприємство, визначення шляхів співпраці Danico Ltd. і Житомирського державного технологічного університету, в тому числі працевлаштування випускників факультету інженерної механіки.

Підприємство динамічно розвивається в сфері надання послуг металообробки в Україні і країнах Європи: займається обробкою широкого спектру металів та інших матеріалів на сучасному обладнанні та технологічних лініях, працює з нержавіючим металом, вуглецевою сталю, чавуном, алюмінієм, мідними сплавами та пластмасами,

Сучасний вибір обладнання дозволяє надавати широкий спектр послуг: ручної обробки металу, верстатів з ЧПУ, виробництва зубчастих коліс, зварювання, поверхневої та термічної обробки.

Багаторічний досвід компанії Danico Ltd. та широкий набір устаткування допомагає виконувати будь-які замовлення в найшвидші терміни.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */