ЖДТУ налагоджує співпрацю із ДП «Житомирський бронетанковий завод»

Shares

Викладачі і студенти факультету інженерної механіки Житомирського державного технологічного університету відвідали  ДП «Житомирський бронетанковий завод», яке входить до Державного концерну «Укроборонпром».

Мета візиту –  ознайомлення із проектами, над якими працює підприємство, визначення шляхів співпраці ДП «Житомирський бронетанковий завод» і ЖДТУ, в тому числі працевлаштування випускників факультету інженерної механіки ЖДТУ всіх спеціальностей.

Наразі  бронетанковий завод є одним з найбільших в промисловій галузі Житомирської області, виконує замовлення Міністерства оборони України та іноземних замовників.

ДП «Житомирський бронетанковий завод» спеціалізується на капітальному ремонті та модернізації бронетанкового озброєння, виконує капітальний ремонт окремих агрегатів та вузлів техніки (зокрема, дизельних двигунів), виготовленні запасних частин, нестандартного та паркового обладнання для військ і ремонтних заводів.

Крім того, завод виробляє продукцію широкого призначення, здійснює капітальний ремонт двигунів сільськогосподарської техніки та ін.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */