Вітчизняні компанії та підприємства запрошують студентів ЖДТУ на роботу

Shares

Для студентів факультету обліку і фінансів Житомирського державного технологічного університету 20 квітня провели презентаційну зустріч  з представником фірми «PWC Україна» Анатолієм Гвоздецьким.

Захід  пройшов у відкритому форматі: запитання-відповідь.  Студенти отримали цікаву для них інформацію про компанію «PWC Україна», можливості працевлаштування, перспективи кар’єрного росту та розвитку в «PWC Україна». Також студентам ФОФ роздали інформативні брошури про працевлаштування в компанії.

Вже 27 квітня  у  Житомирському державному технологічному університеті відбулася зустріч представників ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» з керівництвом університету, зі студентами і викладачами факультету інженерної механіки та факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

У процесі спілкування були визначені шляхи співпраці ЖДТУ і ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» щодо стажування і працевлаштування студентів, випускників університету.

Зокрема, випускникам ЖДТУ були запропоновані кар’єрні можливості в інженерно-технічній службі підприємства, відділі тестування електроніки, відділі якості і вдосконалення виробництва.

ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» тісно співпрацює зі студентами з метою популяризації інженерної професії. На підприємстві діє програма оплачуваного стажування для студентів 5 – 6 курсів на 6-12 тижнів з можливістю подальшого працевлаштування.

ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» є одним з підприємств корпорації «Джейбіл Сьоркіт», яка входить в трійку світових лідерів надання послуг з контрактного виробництва електроніки. Маючи більш ніж 180 тисяч кваліфікованих працівників на 102 заводах в 287 країнах світу, корпорація «Джейбіл Сьоркіт» забезпечує високоякісне обслуговування споживачів в багатьох галузях, таких як: автомобільна промисловість, виробництво товарів широкого вжитку, обчислювальна техніка та зберігання інформації, приладобудівельна та медична сфери, мережева галузь, периферійне устаткування та телекомунікації.

ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» працює в Україні з 2004 року. Чисельність працівників: понад 2000 працівників. Завод, загальною площею 26,000 м2, знаходиться у с. Розівка, Ужгородського району, Закарпатської області. Підприємство виготовляє телекомунікаційне обладнання, споживчу електроніку, продукцію для зберігання інформації та товари, які використовуються в автомобільній галузі.

ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» є другим серед заводів корпорації Jabil в Європі по фінансовим показникам та кількістю персоналу, з потужною технологічною та клієнтською базою, високими стандартами виробництва і належними умовами праці. Протягом наступних 2 років підпрємство планує збільшити об’єми виробництва втричі, довести чисельність працівників до 4500.

Отримати перше робоче місце на сучасному підприємстві європейського рівня – така можливість є у студентів Житомирського державного технологічного університету. Понад 60 старшокурсників зустрілися із потенційними роботодавцями, щоб дізнатися більше про Деревообробний комбінат, який стрімкими темпами будується поблизу Коростенського заводу МДФ і запрацює вже незабаром.

На підприємстві вже працюють випускники Житомирського технологічного університету, які гарно себе проявили у роботі.

І студенти, і викладачі зізнаються, така пропозиція – це чудова нагода для випускників знайти роботу за фахом.

«Перша задача вищих навчальних закладів – забезпечити, зробити максимум того, щоб їх студенти були успішними людьми по життю. Один із шляхів для того, щоб бути успішним – отримати своє перше робоче місце за фахом, за яким ти провів майже 5 років в університеті. І приклад співпраці з Коростенським заводом МДФ – це один з тих показових прикладів співпраці бізнесу, наукової школи і освітянського процесу. Якраз цей завод – це не одноразовий захід. Є комплексна програма по професійному відбору студентів, починаючи з 1 курсу, закінчуючи 5-м», – зазначила перший проректор Житомирського державного технологічного університету Оксана Олійник.

Вже найближчим часом студентів, які заповнили анкети, запросять на співбесіду. Своїм працівникам керівництво Деревообробного комбінату обіцяє офіційну зарплату, яка складає близько 6-ти тисяч гривень, та повний соціальний пакет, а головне – цікаву і безпечну роботу.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */