Студенів ЖДТУ під час тренінгу вчили працювати в команді

Shares

Про «Вміння працювати в команді» студентському активу Житомирського державного технологічного університету 25 квітня під час тренінгу розповідали представники Call-центр «Телеконтакт».

У цій компанії працюють студенти та випускники ЖДТУ, а також подарунки і вітання від «Телеконтакту»  студенти отримують з нагоди  відзначення Дня факультету чи інших свят.

За словами голови профкому студентів та аспірантів технологічного університету Владислава Савіцького, участь в тренінгу взяли його колеги з профкому, а також студентський ректор Сергій Цвяк, студентські декани і ті студенти, які займаються активно волонтерською, соціальною чи громадською діяльністю.

«Тренінг був цікавим і дуже необхідним. Розкривали суть поняття «команда», вирішували завдання різноманітні, які допомагали практично застосовувати отриману інформацію і вчилися працювати  командно задля хорошого результату, – каже Савіцький. – В команді кожен має вміти оцінити свої сили і навчитися чути інших, дослухатися до їх думки. По завершенню тренінгу усі учасники отримали сертифікати».

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */