Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у ЖДТУ

Shares

У 2016 році, як і в попередні два роки, Житомирський державний технологічний університет є пунктом тестування Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти для проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Тому 2 квітня 2016 року у ЖДТУ (пункт пробного тестування № 41) було проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, а 9 квітня 2016 року – з математики і фізики.

Пробні зовнішні незалежні оцінювання пройшли в умовах максимально наближених до реальних вступних тестувань ЗНО-2016, перші три з яких – з української мови і літератури, математики та історії України відбудуться вже у травні 2016 року, а наступні – в червні цього ж року.

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання мали реальну можливість ознайомитися з процедурою проходження зовнішнього незалежного оцінювання, із зразками матеріалів завдань, з розрахунком часу виконання тестової роботи і т.д.

По закінченні пробного зовнішнього незалежного оцінювання кожен учасник отримав інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів і мав змогу підрахувати загальний бал отриманий під час пробного тестування

Житомирський державний технологічний університет бажає учасникам пробного тестування успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання у травні-червні 2016 року і радий буде бачити всіх у своїх аудиторіях як студентів ЖДТУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */