Наукові здобутки студентів факультету економіки та менеджменту ЖДТУ

Shares

Студентка факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету Ольга Ковальчук (спеціальність «Менеджмент організацій і адміністрування») отримала третє місце в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних, гуманітарних наук за напрямом «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Олімпіада  проходила на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі. За результатами виступу Ольга була нагороджена дипломом переможця. Науковий керівник  – професор  Галина Тарасюк.

Ще одна студентка ФЕМу  – Віталія Нетребін отримала перемогу  у номінації «За грунтовне аналітичне дослідження» у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарих наук з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Студентки ЖДТУ Лілія Капровська та Поліна Гайченя отримали грамоти за участь  у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарих наук з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Студенти факультету економіки та менеджменту спеціальності «Економіка підприємства» Нетребін Віталія та Гловацька Ольга отримали грамоти за активну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді».

 

Прес-служба Житомирського  державного технологічного  університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */