З нагоди 21-річчя факультету у ЖДТУ влаштували концерт, фаєр-шоу і частування морозивом

Shares

Вокальна композиція «Надія є» у виконанні колективу «Акорд», пісенні подарунки від талановитих студенток, жарти від КВН-команди «По-мужски», запальні танці дівчат з «Енергії», надзвичайні трюки ВМХ від велосипедиста Кості Поплавського та воркаут-шоу від хлопців з «NEW LEGION», романтична історія  театру тіней від колективу «Гормонія», фаєр-шоу від «Дом солнца», а ще солодкі подарунки і премії – таким цьогоріч був День народження факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету.

Святкувати почали традиційно у перші дні весни, а 3 березня усі зібралися на святковий концерт, аби відзначити 21-річчя ФЕМу.

Приймали вітання від першого проректора ЖДТУ Оксани Олійник та декана  Олени Денисюк. Обидві свого часу закінчували цей факультет, тож їхні побажання були особливо теплі, щирі та  по-справжньому рідні.

«Від імені виконуючого обов’язки ректора Віктора Євдокимова та усієї адміністрації університету, від себе особисто вітаю факультет економіки і менеджменту зі святом, – відзначила Оксана Олійник. –  Цей факультет завжди відрізнявся своїми традиціями, повагою до кожного. Тут студенти люблять своїх деканів – усіх, а декани дуже бережно відносяться до студентів, особливо під час сесії. Ви розвиваєтесь – збільшується кількість спеціальностей і вже другий рік День народження факультету святкують «туристи». Студенти ФЕМу перемагають у конкурсах, на олімпіадах і спортивних змаганнях, а також беруть активну участь в програмах мобільності, вигарають гранти.  Я бажаю студентам і викладачам мого рідного факультету весняного настрою, сонячних посмішок, отримувати задоволеня від перебування у вузі і життя поза ним».

Декан факультету економіки та менеджменту Олена Денисюк наголосила, що наразі в країні насправді складний період, коли одночасно твориться історія нової держави, а українці, тим паче молодь, мають безліч можливостей для розвитку.

«Ви можете вивчати вільно іноземні мови, їздити на навчання і стажування у кращі вузи за кордон, розвиватися і самовдосконалюватися, вільно висловлювати свою думку, до якої дослухаються, – говорить Олена Денисюк. –  Бажаю вам максимально використовувати усі можливості, бути сміливими, берегти друзів і батьків, допомагати своїй країні зараз, а не  жалітися, що вона вам не дала нічого. Я дійсно усіх вас дуже люблю».

Також декан факультету-іменинника зачитала список студентів, які за активну діяльність, успіхи у навчанні та наукові здобутки отримають з нагоди свята грошові виплати. Крім цього, чотири групи факультету, які найкраще склали іспити на зимовій сесії отримали морозиво івід компанії «Рудь». Цукерки з побажаннями-передбаченнями отримали й усі глядачі концерту.

Голова студентської профспілки Владислав Савіцький, який нещодавно випустився із ФЕМу, закликав усіх студентів бути патріотами свого вузу і свого факультету, а також озвучив імена студентів, які підтримають фінансову підтримку.

Після цих виступів концерт продовжився танцювальними і вокальними  номерами, жартами про студентське життя, а по завершенню заходу у дворі ЖДТУ на всіх чекало фаєр-шоу.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */