Татарський ансамбль «Лале» виступив у ЖДТУ в рамках заходу «Мамина весна»

Shares

Із Житомирського державного технологічного університету стартував у місті  благодійний соціально-культурний захід «МАМИНА ВЕСНА» на підтримку військових, учасників АТО та їх рідних жінок.

Зокрема, з цією метою у студентській аудиторії ЖДТУ   3 березня виступали учасники Міжнародного фестивалю для дітей та молоді з особливими потребами “Я Вірю”, кримсько-татарський ансамбль “Лале” з Херсонської області та інші виконавці.

«Мамина весна» – соціальний захід на підтримку тих, кого доля змусила чекати та вірити: їх діти з війни повернуться живими, – відзначають організатори співочого свята.  – Чекають не тільки мами, чекають дружини, кохані, чекають діти. Впевнені, що і в цьому університеті є багато тих, у житті  і пам’яті яких ця війна залишить слід. Дуже хочеться вірити, що з весною до нас прийде і перемога, а ми у свою чергу намагаємося наблизити її своїми піснями, своїми молитвами і гарними емоціями глядачів на нашикх концертах».

Нагадаємо, що у Житомирському державному технологічному університеті адміністрація, студенти і викладачі неодноразово приєднувалися до благодійних акцій по збору коштів на медикаменти для військових,  води десантникам на передову, речей, солодощів і засобів гігієни для бійців, що перебувають у госпіталі. Також відвідували родини загиблих воїнів АТО, передаючи дітям героїв школярське приладдя.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */