Студенти і викладачі ЖДТУ створили «живий» ланцюг єдності до Дня Соборності України

Shares

Сотні житомиряни 22 січня вийшли у центр міста на майдан Корольова, аби спільно відзначити День Соборності України.

З жовто-блакитними прапорами та національною символікою, взявшись за руки, вони утворили «живий ланцюг» навколо майдану, а потім заспівали гімн держави.

Приєдналися до заходу за участю громадських активістів, волонтерів, представників влади і духовенства, також і студенти та викладачі Житомирського державного технологічного університету –  виконуючий обов’язки ректора вузу Віктор Євдокимов, студентський ректор Сергій Цвяк та студентські декани, голова студентської профспілки Владислав Савіцький та інші.

Зокрема, Віктор Євдокимов переконаний, що нині українцям варто єднатися, а подібні заходи вкотре доводять, що  український народ  не подолати.

Також він нагадав, що протягом року молодь технологічного університету підтримувала різноманітні патріотичні акції у місті, організовувала благодійні ярмарки, збирала допомогу бійцям АТО у госпіталь та військовослужбовцям на передову. Це саме ті реальні справи, які допомагають формувати національну свідомість і почуття поваги до захисників сувернітету і незалежності країни.

«Ми народжені вільними. Ми народжені перемагати.  Цю країну треба зберегти незалежною та соборною. Я бажаю усім нам   глибокої віри у гідне майбуття, плідної співпраці, єдності, незламності духу, мирного неба, душевного спокою, міцного здоров’я та процвітання! Тримаймося разом, бо саме в єдності є могутність», – додав Владислав Савіцький.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */