Студенти ЖДТУ допомагали збирати кошти для хворих дітей області

Shares

У Житомирі в приміщенні обласної телерадіокомпанії відбувся благодійний аукціон-концерт «Життя заради дітей», організаторами якого виступили Громадська організація «Час змін», Громадська рада при  ОДА та Асоціація громадських об’єднань «Нова сила».

Участь у заході взяли студенти Житомирського державного технологічного університету, які разом з іншими творчими колективами міста дарували присутнім концертну програму.

Зокрема, свої номери представили танцювальний колектив «Гармонія»  (танець серце) та солісти вокального аксамблю «Акорд» – студенти ЖДТУ:
Сорока Анастасія з композицією «Це не любов», Кравчук Євгеній заспівав пісню «Ангел-бес», а Максимчук Надія  виконала пісню «Україна».

Після концерту влаштували аукціон. Від продажу лотів, серед яких вироби ручної роботи, футболки та футбольний м’яч з автографами, було зібрано 35 118 гривень і 100 доларів. Всі ці кошти підуть на потреби хворих дітей Житомирської області.

«Ми неодноразово влаштовували в університеті і за його межами благодійні акції та заходи на підтримку військовослужбовців, а також 16-річної житомирянки Ольги Дацької і 18-річного Володимира Бондарчука з села Кам’янка. Власне, не кожен може допомогти фінансово, але якщо ти маєш талант і це подобається людям, то варто використовувати це і в благих цілях.  Таким чином ми маємо можливість приєднатися до хорошої ініціативи і допомогти зібрати кошти на порятунок чи лікування дітей», – каже Євгеній Кравчук.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */