Студент ЖДТУ Андрій Яцюк завоював ІІІ місце на міжнародному турнірі з кіокушин-кан карате

Shares

У  Білорусі в Палаці ігрових видів спорту цими вихідними  відбувся двадцять другий міжнародний турнір «Кубок Гомеля» з кіокушин-кан карате, на якому успішно виступив   студент Житомирського державного технологічного університету Андрій Яцюк.

Змагання  проходили серед чоловіків (60, 70, 80 і понад 80 кг) і жінок до 55, до 65 кг і понад 65 кг. Традиційно в турнірі  взяли участь каратисти Росії, України, Білорусі та Болгарії. Змагання відкриті для всіх версій кіокушин карате.

«На «Кубку Гомеля» я зайняв третє місце у своїй ваговій категорії, поступившись у втретьому бою учаснику з Республіки Білорусь, –  пояснює Андрій Яцюк, демонструючи свою відзнаку. – До змагань готувався завчасно і наполегливо, виконуючи всі настанови свого тренера Руслана Сергійовича Стукала. Це дуже серйозний рівень, міжнародний турнір, на якому я відстоював не лише честь свого міста, але й країни загалом».

Андрій розповідає, що спортом займається усе своє свідоме життя, а кілька років тому почав відвідувати житомирський клуб кіокушин-кан карате. За цей час встиг стати призером та чемпіоном Житомирської області, призером Київської області та чемпіоном столиці, а також призером міжнародних змагань і зупинятися на цьому хлопець не планує. Каже, що візит до Білорусі – це ще один стимул більше працювати над собою та йти до перемог.

Яцюк наразі поєднує навчання на 4 курсі факультету інженерної механіки ЖДТУ (група ТМ-133) із постійними тренуваннями і поїздками на змагання.

«Спорт для мене – це справа життя. Без цього не обходиться жоден мій день», – констатує спортсмен.

Після повернення із міжнародного турніру Андрія Яцюка привітали у рідному вузі, а від профспілки студентів Владислав Савіцький передав йому грошову винагороду.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */